Sözleri Naz Elibol’a müziği ise Ozan Özdemir’e ait olan ‘Müsvedde’ isimli şarkı, müzik sektöründe adından söz ettirdi. Naz Elibol, yaptıkları bu şarkı ile ilgili merak edilenleri de dinleyiciler ile paylaştı. Elibol, kendisinden bahsederek, “Profesyonel olarak müzik hayatıma 12 sene önce başladım. Sürekli şekilde sahnelerim devam etmekte ve iki sene önce profesyonel çalışmalarımızı daha bir şekillendirmek istedik ve ilk single’ımı yayınladık. ‘Terapi’ isimli ilk çalışmamın söz ve müziği bana aitti. 2019 yılında ‘Müsvedde’ yi çıkarmaya karar verdik. ‘Müsvedde’ aslında 2009 yılında gerçekleşecek bir projeydi. Şarkının bestecisi ve aranjörü olan sevgili Ozan Özdemir ile 2009’da tanışmıştık. O zaman Ozan bana şarkıyı dinletti ve çok beğendim. Sadece müziği vardı ve buna hemen bir söz yazmalıyım dedim. O anda ‘Müsvedde’ nin sözleri yazıldı fakat zaman geçti. 10 sene sonraya kısmetmiş” dedi.
 
“SANATLA İÇ İÇE HAYATIM OLDU”
Elibol, “Sahne çalışmalarıma devam ederken, bir yandan bir dizide yardımcı oyuncu olarak rol almaktayım. Sanatla iç içe hayatım oldu küçüklüğümden beri. Şu anda en büyük hedefimiz ‘Müsvedde’ şarkısını dinleyicilere ulaştırmak” diyerek, önündeki projelerden şu şekilde bahsetti: “Önümüzde 2020 yılında çıkarmayı planladığımız iki tane projemiz var, onların da isimleri şaşırtıcı olacak. Sürpriz olsun istiyorum. Aslında aman değişik olsun diye düşünüp yapmıyorum ama ortaya değişik bir şey mutlaka çıkıyor. Bu benim ruh halimle de olan bir şey. ‘Oturayım da şarkı sözü yazayım’ gibi olmuyor. Bir şeyler mırıldanmaya başladığımda elime gitarı alıyorum ve sözler müzikle çıkmış oluyor.”
 
“ÇALIŞMALARIMIN KARŞILIĞINI GERÇEKTEN GÖRMEK İSTİYORUM”
“Kendi yaptığımız iş ne kadar popüler müzik de olsa sahneye çıktığımız zaman böyle bir şey yok çünkü bana göre sahneye çıkan her arkadaşımız her şarkıyı söyleyebilmeli” diyen Elibol, “Ankara’da düzenli olarak sahne aldığım bir mekan var. Dinleyicilerim bilir ki sahneye çıktığım zaman çok rahat bir şekilde Türk sanat müziği de, halk müziği de, benden ne isteniyorsa ne hoşumuza gidiyorsa bunu icra etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar. Bence bir sanatçının ‘onu söylemem’ gibi bir lüksü olmamalı. İşinizi gerçekten yapıyorsanız, iyi bir yorumcu olmak istiyorsanız her şeyi icra edebilmelisiniz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
 
“KİMİN NEYİ SEVECEĞİ GERÇEKTEN HİÇ BELLİ OLMUYOR”
Güncel müzik sektörünü değerlendiren Elibol, “İnsanların fikirleri değişken. Kimin neyi seveceği gerçekten hiç belli olmuyor. Her şey tamamen o anki psikolojik dünyaya göre şekilleniyor. Teknolojinin her geçen gün inanılmaz şekilde ilerlemesi, aslında bırakın 20 yılı 20 günümüz bile birbirini tutmuyor. İyi mi kötü mü, orasını bilemiyorum” diye konuştu.
 
“İYİ GİDEN BİR İLİŞKİ BÜTÜN DÜNYANIZI DAHA İYİ BİR ŞEKLE SOKUYOR”
Elibol, duyguları konusunda ise, “Aşk sonuçta adrenalin veren bir şey ve iyi giden bir aşkınız varsa, o her şeyi olumlu yönde değiştirebiliyor. Aralarda girip çıkan pürüzleri bile tolere etmeye başlıyorsunuz. Bazı şeyleri ne kadar büyük yaşasanız bile aza indirgeyip daha farklı gözden bakmaya başlıyorsunuz. Bu yüzden hayatınızdaki iyi giden bir ilişki bütün dünyanızı daha iyi bir şekle sokuyor” dedi.
 
“ÇALIŞMALARIMIN KARŞILIĞINI GÖRMEK İSTİYORUM”
Yeni yılda bol bol başarı beklediğini söyleyen Elibol, “İşimizi yaparken çok emek sarf ediyoruz. Sadece yorumcu kimliğim değil, akabinde söz yazarı ve besteci kimliğimle de piyasaya giriş yaptığım için, bunu en üst noktaya taşımak istiyorum. Çalışmalarımın karşılığını gerçekten görmek istiyorum. En büyük hedeflerimizden birisi, sevenlerimizle, dinleyicilerimizle Türkiye’nin belki de dünyanın birçok noktasında bir araya gelebilmek. Şarkılarımızı onların söylediğini duyabilmek, onlarla birlikte eşlik ederek söyleyebilmek, bu benim en büyük beklentim” ifadelerini kullandı.
 
Gülçin AKIN