Aslen Eskişehirli olan Murat Camgöz kendisinden bahsederek, “Radyo spikerliğinden başladım müziğe. Ben müzisyenliği devam ettirdim. Küçük yaşlarda müziğe başladım ve ilk bestemi 14 yaşında yazdım. Büyük ses getirmişti, ardından İstanbul’da 16 yıl çalıştım. Antalya, Kıbrıs gibi farklı şehirlerde çalıştım. Yeni bir şarkı yaptım. Şu anda sosyal medyalarda dönüyor. Dijital platformlarda da çalınmaya başlandı” dedi.
 
“SEVGİLİ EŞİME YAZDIM”
“Ben bu şarkıyı sevgili eşime yazdım” diyen Camgöz, “2013 yılında yazdım bu şarkıyı. Zaten besteciyim ben. Çok şarkıcı ile çalıştım ama hep geri planda kaldım. Bana da çok ısrar etti müzisyen arkadaşlarım, ‘bir tane de sen yap’ diye. Bu şekilde başladık, bu seviyeye geldim. Güzel de gidiyoruz.  Kalbi dürüst olan insanın karşısına her zaman düzgün kaliteli insanlar çıkar. Ben her zaman bunu bilmişimdir. Bu açıdan da çok mutluyum” diye konuştu.
 
SIRADAKİ PARÇA ‘BİRLİKTE YAŞLANALIM’
Diğer projelerinden de bahseden Camgöz, “Bu parçadan sonra bir süre bekleyeceğim. Halkımızın bu parçayı benimseyip, desteklemesi çok önemli benim için. İnşallah Çanakkale halkı da bu eseri beğenir. İnşallah Çanakkale’nin halkıyla da bir araya geliriz. Güzel projelerimiz var. Bu parçayı zaten akustik olarak yaptık biz. Soft bir parça yaptım. Bu parçanın daha rahat dinlendiğini düşündüm. Yormayan bir eser çıktı ortaya. Bundan sonraki eserim de ‘Birlikte Yaşlanalım.’ Bir eser yapabilirsiniz ama başlık çok önemlidir. Konu önemlidir. Yazdığınız sözler insanlara bir şeyler veriyor, bunun içine duygusal bir müzik koyduğunuz zaman insanların ruhuna işliyor. Ben de bütün sevenlerin, aşıkların, evlenenlerin düşünceleri ne olabilir diye hareket ettim. Sonra dedim ki ‘Birlikte Yaşlanalım’. 
 
Gülçin AKIN