GESTAŞ Deniz Ulaşım 2016 yılında geride kalan 7 ayda tam 4.3 milyon TL net kar elde etti. Filosuna kattığı yeni gemiler ve Çanakkale’de yaşattığı ilklerle profesyonel bir yönetim anlayışı benimseyen GESTAŞ bunu rakamlara da yansıttı
 
Genel Müdür Volkan Uslu ile yeni bir kimliğe bürünen GESTAŞ 2016 yılının 7 aylık döneminde müthiş bir kar rakamına ulaştı. Geçtiğimiz yönetimlerde benzer dönemi zararla kapatan GESTAŞ’ın Ocak ayından bu yana 7 aylık dönemde net karı tam 4.3 milyon TL oldu. Filosuna kattığı yeni gemiler ve Çanakkale’de yaşattığı ilklerle profesyonel bir yönetim anlayışı benimseyen GESTAŞ, bunu rakamlara da yansıttı.
 
Genel Müdür Uslu döneminde, yeni bir anlayışla kolları sıvayan, daha iyi hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini öncelikleri arasına koyan şirket yönetimi, bunun yanında da karlılığı sağlayarak doğru adımlar attığını gösterdi. 
 
Hem Hizmet, Hem Kazanç
Filosuna kattığı yeni gemilerle hizmet odakları yatırımlarını sıklaştıran GESTAŞ, yaz dönemi öncesi Ada halkının ulaşım sorununu en aza indirdi; Deniz üzerinden Şehitlik Boğaz Turu’nu hizmete sokarak Çanakkale halkına bir ilki yaşattı. 4.3 milyon TL gibi kar rakamına ulaşan GESTAŞ vatandaşa hizmetler getirerek Çanakkale’ye de kazanç sağladı.
 
GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu, GESTAŞ’ın kar eden bir şirket haline getirirken geçmiş dönemlerin aksine sefer sayılarında da ciddi bir artış sağlayarak vatandaşın ulaşım konusunda mağduriyet yaşamadığı bir kaliteli hizmet modelini ortaya koydu. GESTAŞ yeni dönemde hem kamuya hizmet götüren, hem de ciddi oranda kar elde eden bir şirket haline büründü. 
 
 


Kaynak: Haber Merkezi