‘Hükümsüz Aşklar’ şarkısının sahibi Zeynep Onat, kendisini dinleyicilerini daha iyi tanıtmak amacıyla açıklamalarda bulundu. İstanbul’da yaşayan Onat, aynı zamanda müzik öğretmeni olduğunu söyleyerek, tamamen müziğin içinde yaşadığını belirtti. Onat, 7-8 yaşlarından beri müziğin içinde bulunduğunu söyleyerek, “Bu benim ikinci single’ım. Klip yayınladıktan sonra öğrencilerimin tepkileri çok güzel oldu. İlk şarkım 7 ay önce çıkmıştı, ‘Geri Dönme’. Yine söz ve müziği bana ait. O zamanlar İstanbul’a yeni geldiğim zamanlardı ve öğrencilerim ile yeni kaynaşıyordum. Yine de tepkileri şunlar oldu; ‘Öğretmenim ünlü oldunuz’, ‘Bizi bırakıp gidecek misiniz’ gibi, hele ikinci klipte ortalık yıkıldı. O yüzden çok güzel enerjileri gerçekten” diye anlattı.
 
“SANDIKTAN ÇIKMIŞÇASINA GÜN YÜZÜNE ÇIKTI”
Onat, “Sonu maalesef hep hükümsüzdür diye düşünüyorum. Aslında bu sözü ben sonradan ekledim. Bir anda geldi aklıma çünkü şarkının bütününü düşündüm ve dedim ki eninde sonunda aşklar hüküm giyemiyor, o yüzden ‘Hükümsüz Aşklar’ olsun istedim. Şarkıyla alakalı şöyle küçük ayrıntılar var; ikinci single’ımı çıkarma kararı aldığımda üç tane şarkı yazmıştım aslında. Biz aranjörümüze bu üç şarkıyı götürdüğümüzde içinden birini seçmiştik. En sonunda Menajerim Elif dedi ki, bir tane daha şarkı var aslında. Ben o an hatırlayamadım. Bir anda yıllar önce yazdığım şarkı sandıktan çıkmışçasına gün yüzüne çıktı. Bu şarkı yeni yazdığım bir şarkı değil” şeklinde konuştu.
 
Sıradaki şarkının yapım aşamasına başladıklarını söyleyen Onat, “Yine bana ait bir şarkı olacak. Yılbaşına yetiştirmeye düşünüyoruz ama adımlarını attık diyebilirim. Beni sosyal medyadan takip ederlerse oradan da duyuracağım. Hükümsüz Aşklar şarkısının akustik versiyonunu da yakında Youtube sayfamıza yükleyeceğim” diye bilgi verdi.
 
Gülçin AKIN