Çanakkale Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Evren Kızoğlu, Yürütme Kurulu Üyeleri Hülya Dağhan, Ümit Özyayla, Emel Yelkenci, Özkan Vural, Fatma Çalışkan ve Genel Sekreter Alper Usta Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.  ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Evren Kızoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek; “Kent Konseyleri şehrin en dinamik organlarının başında gelmektedir. Oda olarak şehrimize katkı sağlayacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız. Kurumlararası işbirliğini çok önemsiyoruz. Önyargısız bir yaklaşımla doğru ve gerekli olan her proje kurumların birlikteliği ile Çanakkale’ye kazandırılmalıdır. Kurumların ve yerel dinamiklerin ilişkilerinin kötü olmasını isteyen ve bundan beslenen bazı kesimler var. Bunlara fırsat verirsek Çanakkale kaybeder. Kent Konseyi Yeni Yönetiminin bu dengeleri koruyacağına ve tarafsız hizmet anlayışı ile tüm şehri kucaklayacaklarına inanıyorum.” dedi.
Kent Konseyi Başkanı, Evren Kızoğlu da siyaset üstü birlikteliği sağlamak için çalıştıklarını belirterek; “Kent Konseyi ortak iş yapma kültürüne sahip olmalıdır. Biz, bu şehirde katılımcı ve aktif olmalarını istiyoruz. Hiçbir kurumun arka bahçesi değiliz. Yapılan bir iş doğru ise kimin yaptığına bakmadan desteklemeliyiz, aynı şekilde bir yanlış varsa onu da söylemeliyiz. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının da siyaset üstü bir yaklaşım ile çalıştığını görüyoruz. Ortak projeler geliştirmekten mutlu oluruz.” dedi.