Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu koordinasyonunda, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Çan Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda ebeveyn katıldı.
 
Çan Esnaf Kefalet Toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Gökay Bulut, ÇTSO 19 no’lu Meslek Komite Başkanı Özgür Erbil, Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcısı Emel Torun ve çok sayıda ebeveyn katıldı.
 
Anne-Baba Okulu Eğitim Seminerinde Uzm. Psikolog Dr.Serhan Doğan tarafından çocuk gelişiminde doğru bilinen yanlışlar, anne ve babanın çocuk gelişimindeki aktif rolü, kişilik gelişimi ile ilgili katılımcılara bilgi verildi. Anne-Baba Okulu etkinliği hakkında bilgi veren Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek; “Anne-Baba Okulu projemiz ilçelerimizde tüm hızıyla devam ediyor. Çan Belediye Başkanımız Bülent Öz’e verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız ilçelerimiz de Anne- Baba ve çocuklarla temas eden tüm ebeveynlerimize dokunarak, bilgi verebilmek. Anne-Baba etkinliğimizi, Odamız, Gökçeada ve Çanakkale 18 Mart Üniversitemizde gerçekleştirilerek eğitimlerle tamamlamayı planlıyoruz dedi. Eğitim Semine soru-cevap ve katılım sertifikalarının verilmesiyle birlikte tamamlandı.