Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a destek çıkanlardan biri de MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar oldu.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın Ahmet Türk ile ilgili açıklamasına Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın söyledi sözler üzerinden verdiği cevap Çanakkale’de büyük yankı bulurken, Turan’a destek çıkan isimlerden biri de MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar oldu.

Pınar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, “Milli ve Yerli duruşu, hak ve haklıdan yana olan tavrıyla Çanakkale Milletvekili Sayın Bülent Turan’ın sözlerini kıymetli buluyor ve böylesine hassas bir dönemden geçtiğimiz süreçte Sayın Arınç’ın AK Partideki etkili konumunu umursamadan ortaya koyduğu duruşu anlamlı ve Cumhur İttifakını oluşturan her iki Parti tarafından desteklenmesi gereken bir çağrı olarak değerlendiriyoruz. Son söz olarak da Sayın Genel Başkanımızın ifadeleri ile ‘Bülent Arınç Bey bir kenara oturmalı ya Bursa’ya ya Manisa’ya yerleşmeli. Kozmik odaya FETÖ'yü kim soktu, onu da sormak gerekir’ hatırlatmasında bulunarak, daha fazla AK Partinin kurumsal kimliğine, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Milli Bekamızın teminatı Cumhur ittifakına zarar vermemesini salık veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Dilvin ALTIKARDEŞ