Türkiye’nin sevilen seslerinden Ebru Polat, yeni şarkısı ‘Madam’ ile beğenileri topluyor. Haziran ayında çıkan şarkısı, bir numaradan düşmüyor. Kendinden ve şarkısından bahseden Ebru Polat, sevenleri için bu süreçleri de anlatmayı ihmal etmedi.
Ünlü sanatçı Ebru Polat, ‘Madam’ şarkısının nasıl ortaya çıktığına dair süreci paylaştı. Polat, “Bir hayal kırıklığına uğradım. Yengeç burcu olduğum için çok duygusalımdır, iyi niyetliyimdir. İnsanlara güvenmeyi tercih ederim ama güvendikten sonra maalesef kandırıldığımı fark ederim. Duygusal olduğum için de içimde birikir. Madam’ı da ayrıldığım erkek arkadaşıma yazmıştım. Çok trip atıyordu.  Benim şarkılarımda hep yaşanmışlık hissi var. Şimdi harika bir aşk şarkısı yazdım. Yelpazem çok geniş, ne çıkacağı belli olmuyor. O da hazır bekliyor, yakın zamanda onu da paylaşacağım ” dedi.
 
“ÖZELLİKLE KADINLAR EĞİTİMİNE DİKKAT ETMELİ”
Kendisini eski manken zannedenler için bunun bir yanılgı olduğunu söyleyen Ebru Polat, hayatında hiç mankenlik yapmadığını söyledi. Polat, “Eski avukatım ben. Birçok gazetede manken olarak yazılmasının nedeni, hep iyi ve önemli dergilerde kapak çıktım. Herhalde manken zannediyorlar. Belli bir dönem avukatlık yaptım. İki yıldır da psikoloji yüksek lisansı yapıyorum. Eğitime çok önem veriyorum. Herkes eğitimine dikkat etmeli ama özellikle kadınlar dikkat etmeli.  Müzik çocukluğumdan beri istediğim bir şeydi. Korolarda yer alıyordum” şeklinde konuştu.
 
“ÇANAKKALE’Yİ ÇOK SEVİYORUM, ÇOK ÖZEL BİR YER”
“Başarı ancak çok çalışmayla olur. Benim için hayatta hiçbir şey tesadüf olmadı” diyen Polat, “Bir şeyler yapabilmek için hep çok çalışmam gerekti. Kimse de önüme sunmadı. Hep kendim çalışmam gerekti, hem zoru sevdim ve zor yoldan gitmem gerekti.  Sürekli bir koşturmaca halindeyim. Konserler oluyor. Çanakkale’de de daha önceden konserler verdim. Bayılıyorum Çanakkale’ye, insanına. Şimdi inşallah güzel bir festival olur da gelirim tekrar. Çanakkale’yi çok seviyorum, çok özel bir yer” ifadelerini kullandı.
 
Gülçin AKIN