İlk iç saha karşılaşması öncesi Biga Şehir Parkı'nda sporcular için hazırlanan kahvaltıya belediye meclis üyeleri Zafer Taşkın, Birol Özlenir, Levent Özcan ve Recai Cesur ile Bigaspor Kulüp Başkanı Mustafa Durak, yöneticiler Altan Özmucur, Cihan Ertaş, Reyhan Kaçar, Tevfik Başarı, antrenör İbrahim Küçük, yardımcı antrenör Mesut Demir, kulüp müdürü Semih Özmucur katıldılar.

Kahvaltı sonrası konuşan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık sporculara seslenerek şu ifadeleri kullandı:

"Bigaspor sadece 11 kişiden ibaret değil. Arkanızda 100 bin kişinin olduğunu unutmayın. Hepimiz sizlerden umutluyuz. Takımımız güzel bir dönem geçirdi. Geçen sene şampiyon oldunuz. Bu yıl da çok iyi başladınız. İnşallah bugün ve bundan sonraki maçlarda da başarılı olacağınıza inanıyoruz. Sizleri canı gönülden destekliyoruz. Yanınızda olduğumuzu lütfen unutmayın. Bütün Biga sizlerle gurur duyuyor ve sizlerin başarılarınızla övünüyor. Bugünkü karşılaşmada başarılar diliyorum. Ama şunu söylemeden edemeyeceğim. Önümüzdeki hafta iyi asılın ve Çan'ı yenelim. Bizim için Çan maçı derbi. Oradaki karşılaşmadan da 3 puanla ayrılmanız bizim için önemli."

Bigaspor, Bölgesel Amatör Lig'de ilk karşılaşmasına Lüleburgaz deplasmanında çıkmış ve 2-0'lık galibiyetle karşılaşmayı tamamlamıştı.