Toplantıda, şirketin merkezinin imkansız denilen kurtuluşun temsilcisi olan Çanakkale’de kurulmuş olması sebebiyle imkansız diye bir şey yoktur söylemi üzerine kuruldu.

Basın mensuplarına açıklama yapan şirket ortakları ve yöneticileri önümüzdeki dönemde geçen yılın çok üzerinde ciro planladıklarını, bir Türk firması olarak başarılamaz denileni başarmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ettiler. Tüm Türkiye’den üyelerin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan ve ana ürünlerin ana hammaddesi olan Çörekotu hakkında açıklamalarda bulunan Nigellalife A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Kömürcü “Bugün imkansız denilerek gelinen bir noktada destan yazan şehitlerimiz sayesinde imkansızın imkan dahilinde olduğuna şahit olduğumuz Çanakkale’de bu toplantımızı gerçekleştiriyor olmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık adından sıkça söz ettiren bir firma olarak yolumuza devam ediyoruz. Özellikle Çörekotunun mucizevi etkileri ile birlikte elimizde bir çok hikaye oluştu. Önümüzdeki dönemde bizi izlemeye devam edin” dedi.



Çanakkale savaşından bazı görüntülerin de izlendiği toplantıda üyeler gözyaşlarına hakim olmazken, Biga ve Çanakkale’nin ismini dünyaya duyurmak adına oldukça fazla yol kat ettiklerini belirten Nigellalife A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Güler Küçük “Yola çıktığımızda elimizde ürünlerimize ve kendimize olan inancımız ile birlikte içimizde de Çanakkale ruhu vardı. Bu sürede Türkiye’de yaklaşık 30 ilde, yurt dışında ise yaklaşık 10 ülkede organizasyon başlatmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu sürede Biga ve Çanakkale bizim için her zaman hızlı ilerlememizi sağlayan bir güç oldu. Önümüzdeki aylarda tüm Türkiye organizasyonunu tamamlayarak hızla yurt dışı operasyonlarına ağırlık vereceğiz” dedi.



Çörekotlu Kahve, Çörekotlu Türk Kahvesi, Çörekotlu Bitkisel Çay, Çörekotu Yağı, Çörekotlu-Propolisli Ekstrat, Çörekotlu Krem, Çörekotlu Kil Maskesi, Çörekotlu Şampuan, Çörekotlu Sabun ve Çörekotlu Diş Macunu ile yola çıktıklarını belirten Kömürcü, sekiz yeni ürün ile ilgili Arge çalışmalarının tamamlandığını yakında bu ürünlerinde üretilmesiyle birlikte ölümden başka her derde deva olarak bilinen Çörekotu dünyasında bir ilkin gerçekleştiğini ifade etti. Birinci yaşını kutlayan bir firma olarak oldukça fazla yol kat ettiklerini ve çok heyecanlı olduklarını belirten Nigellalife A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Güler Küçük “Önümüzdeki dönemde firma olarak kazancımızın bir bölümünü aktaracağımız bir vakıf çatısı altında çocuklar ve sokak hayvanları ile ilgili sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek istiyoruz.  Bu konu ile ilgili de çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.


 


Kaynak: Haber Merkezi