Türkiye’nin çeşitli illerinden Antalya, İstanbul, Ankara başta olmak üzere Romanya’dan iki takımın katıldığı‘Lapseki Belediyesi  Plaj Voleybolu Turnuvası’ a bu yıl 18 Erkek 8 Bayan takım katıldığı öğrenildi.

Üç gün sürecek ‘Lapseki Belediyesi  Plaj Voleybolu Turnuvası’ Pazar günü sona erecek. Turnuvanın açılışından önce kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz,”Bu yıl 20.cisini düzenlediğimiz plaj voleybol turnuvasına 8 bayan 18 erkek takım katıldı. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz turnuvamız Pazar günü sona erecek. Geçtiğimiz yıl malum olaylardan dolayı plaj voleybolunu yapamamıştık bu yıl kaldığımız yerden devam ediyoruz elbette bundan sonraki senelerde aynı şekilde devam etmek istiyoruz hatta daha fazla katılımla devam ederek ilçemize sosyal anlamda katkıda bulunmak istiyoruz. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

İki kategoride erkekler ve bayanlar olarak oynanacak maçlarda , ödüller erkeklerde  2500 TL, 2000 TL, 1250 TL ve bayanlara  ise 2000, 1250 ve 1000 olarak planlanmakta olup ödüllerin arttırılması konusunda çalışmalar yapıldığı öğrenildi.

Açılış maçının ilk servis atışını Kaymakam Tahir Şahin Ve Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz yaparken maçları Emniyet Müdürü Hakan Göç, AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer, Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve belediye meclis üyeleri de izlediler.

Ercan Özçetin


Kaynak: Haber Merkezi