Sağlık

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Gününde Stant Açtılar

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında 15 Temmuz günü başlayan anma etkinliklerine 16 Temmuz Pazar günü de İskele -Demokrasi Meydanında stant açarak devam etti.

Milli iradeye destek vermek amacıyla Çanakkale merkezinde bulunan İskele-Demokrasi Meydanında açılan stantta; birliğe bağlı Çanakkale Devlet Hastanesinin idareci ve personellerinin de katılımıyla, vatandaşların göz tansiyonları, parmak ucu kan şekeri ve tansiyon ölçümleri yapıldı. Yoğun ilgi gören stantta aynı zamanda halka, sağlıklı beslenme önerilerinde bulunuldu. Bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.
 
Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, milli iradenin en güçlü irade olduğu, milletçe büyüklüğümüzün tüm dünyaya gösterildiğini ifade ederek şunları söyledi. Yeşildağ,'Ülkemiz yıllardır tehditlerle karşı karşıyadır. En son yaşadığımız 15 Temmuz darbe girişimi ile milletimiz, 1915 yılındaki aynı birlik ve beraberlik ruhunu hala en yoğun biçimde yaşadığını gösterdi. Millet olarak, ülke olarak çok güçlüyüz. Umuyorum ki Türk milletinin verdiği bu cevaptan sonra bir daha böyle bir olay yaşamayız.” dedi.Standın 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü için, kurum olarak destek vermek adına açıldığını ifade eden Uzm. Dr. Yeşildağ şöyle devam etti: "Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak, Ülkemize, milletimize ve demokrasimize yapılan bu hain kalkışmanın birinci yıl dönümünde, 'Vatan İçin Sağlık Nöbetinde' halkımızla bir arada olmak için organizasyon yaptık. Stant açarak İskele- Demokrasi Meydanında toplanan vatandaşlarımızın göz tansiyonlarını, kan şekerlerini ve tansiyonlarını ölçtük. Bilgilendirme broşürleri dağıttık.” dedi