Siyaset

“Halk iftarda buluşurken, siz iftirada buluştunuz”

CHP’li Milletvekili Muharrem Erkek’in, paylaştığı fesleğendeki AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın çıkartmasının bulunduğu o fotoğrafın ardından sosyal medyadaki söylemlerine bir cevap da AK Parti İl yönetim Kurulu üyesi Timur Ay’dan geldi.

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nu tutuklayan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali İhsan Horasan'ın yer aldığı rakı masasındaki olay fotoğraf gündemi meşgul etmeye devam ediyor. AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın konuya ilişkin açıklamalarının ardından, CHP’li Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek’e AK Parti il teşkilatı başta olmak üzere tepkiler yükselmişti. Bunun üzerine CHP’li Erkek sosyal medya hesabında “Çanakkale’de yalan söyleyenleri ve siyasi ikbali için Bülent Turan’a yalakalık yapmayı görev bilenleri elbette muhatap almayacağım” şeklindeki tweetine, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Adem Yılmaz’ın ardından bir yorum da AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Timur Ay’dan geldi.

Ay, CHP’li Erkek’in tweetinin altında yaptığı dört ayrı yorumda şu cümlelere yer verdi; “Ramazan boyunca halk iftarda buluşurken, siz iftirada buluştunuz. Bir yalanı ortaya attınız, hakikati haykıranlara ise yalaka dediniz. Bunca yalana iftiraya en azından bayramın kardeşlik ruhu hatrına bir bayram molası verin. Çanakkale'ye hizmet eden vekillerimiz Ayhan Gider ve Bülent Turan’a iftira atmak yerine, memlekete hizmet için güçlerinizi birleştirin.”