Sağlık

Doktor Artuğ, Ezine’de hasta kabulüne başladı

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde sağlık hizmetleri daha da güçleniyor.

Ezine Devlet Hastanesi'nde yeni bir uzman hekim göreve başladı. Nöroloji Hastalıkları Uzmanı Rengin Artuğ, hasta kabulüne başladı ve böylece hastane bünyesindeki hekim kadrosu daha da genişledi.

Dr. Rengin Artuğ'un meslek hayatı oldukça zengin bir geçmişe sahip. 1991 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, 1992-1993 yılları arasında Küre Sağlık İstasyonu ve Kastamonu SSK Hastanesi'nde Pratisyen Hekim olarak görev yaptı. Daha sonra, 1998-2003 yılları arasında Celal Bayar Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı'nda asistan doktor olarak çalıştı ve uzmanlık eğitimini tamamladı. Ardından 2003-2018 yılları arasında Çanakkale Devlet Hastanesi'nde Nöroloji Hastalıkları Uzmanı olarak hasta kabulü gerçekleştirdi. 2018-2024 yılları arasında ise Çanakkale Medikal Park Hastanesi'nde görev aldı.

2024 yılı Mayıs ayı itibariyle Dr. Artuğ, Ezine Devlet Hastanesi'nde hizmet vermeye başladı. Bu yeni eklemle birlikte, hastanenin sunduğu sağlık hizmetlerinin kapsamı ve kalitesi daha da artacak, bölge halkının sağlık ihtiyaçları daha etkin bir şekilde karşılanabilecek.