Gündem

Öztürk, Çanakkale’yi yasa boğdu

Çanakkale’de belediye meclisi ve il genel meclisi eski üyelerinden Hakkı Öztürk yaşama veda etti.

CHP’de uzun yıllar göre alan, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliklerinde bulunan Hakkı Öztürk hayatını kaybetti.

Çanakkale, Hakkı Öztürk'ün ardından hüzne boğuldu. Şehrin belediye meclisi ve il genel meclisi eski üyelerinden olan Öztürk, yaşamını yitirdi. Çanakkale'nin tanınmış ve sevilen isimlerinden biri olan Öztürk, uzun yıllar CHP çatısı altında önemli görevler üstlendi. Belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliklerinde bulunan Öztürk'ün vefatı, şehirde derin bir üzüntü yarattı.

CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, "İl Genel Meclis eski üyelerimizden, partimizin değerli emektarlarından Hakkı Öztürk ‘ün vefatını üzüntüyle öğrendik. Merhuma rahmet, ailesine ve örgütümüze başsağlığı dileriz" denildi.

CHP Eski İl Başkanlarından Metin Ümit Ural, Öztürk için duygusal bir veda mesajı yayınladı. Ural, “Değerli büyüğüm, ağabeyim, dostum, CHP geçmiş dönemler belediye meclisi ve il genel meclis üyemiz, emekçi, sendikacı Hakkı Öztürk’ün acı haberi içimi yaktı çok üzgünüm. Eşine, çocuklarına, ailesine dost ve yakınlarına arkadaşlarına sabırlar diliyorum, başımız sağolsun, ışıklar içinde uyusun” ifadeleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Öztürk'ün cenazesi yarın (9 Mayıs Perşembe) öğle namazına müteakip, kent merkezindeki Barbaros Hamidiye Camiinden son yolculuğuna uğurlanacak.