Gündem

Çanakkale İl Genel Meclisinde hüzünlü oturum!

Çanakkale İl Genel Meclisi mayıs ayı birinci oturumu hüzünlü başladı.

Çanakkale İl Genel Meclisi'nin mayıs ayı birinci oturumu, hüzünlü bir atmosferle başladı. Geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan CHP'li İl Genel Meclis Üyesi Levent İrez, unutulmadı. Oturduğu CHP Grubu sırasına, fotoğrafı ve çiçekler bırakılarak bir kez daha anıldı.

İl Genel Meclisi'nde yaşanan bu hüzünlü an, geçtiğimiz hafta rahatsızlık geçirerek vefat eden Biga İl Genel Meclis Üyesi Levent İrez'in ardından geldi. İl Özel İdaresi ve Biga İlçesi'nde düzenlenen törenlerle toprağa verilen İrez için, CHP Grubu sırasına resmi ve güller bırakılarak, mecliste bir kez daha anma yapıldı.

Mayıs ayı İl Genel Meclisi 1. Oturumunda gündem dışı konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Halil Ertuğrul, Levent İrez'i anarak, "Bugün farklı bir gün hepimiz için. Çünkü Levent abimiz çok kısa bir süre önce hayatını kaybetti. Levent abimize Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkan Vekili Güneş Pehlivan da yaptığı açıklamada, Merhum İrez'e Allahtan rahmet dileyerek, "Biga İl Genel Meclisi üyesi ve 3 dönemdir çalışma arkadaşımız Levent İrez’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hem AK Parti için hem de İl Genel Meclisi için çok çalıştı Levent abimiz. Mekanı cennet olsun diyorum. Bu süreçte cenaze törenine katılan ve katılmadığı için bizi arayan valimize, vali yardımcılarımıza, muhtarlarımıza, siyasi parti ve meclis üyelerimize teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

İl Genel Meclisi'nde yapılan bu anma töreniyle, Levent İrez'in emekleri ve katkıları bir kez daha hatırlanarak, ona olan minnet ve saygı dilekleri ifade edildi.