Ekonomi

Doğan etkili 50 iş insanı arasında!

Doğanlar Yatırım Holding ve Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, iş dünyasına yön veren Türkiye’nin en etkili 50 iş insanı arasında yer aldı.

Aylık iş hayatı ve ekonomi dergisi Business Life'ın yaptığı ve Ekim sayısında kapak konusu edilen “İş Dünyasına Yön Veren Türkiye’nin En Etkili 50 İş İnsanı” araştırması sonucunda; Melek Yatırımcı unvanı da bulunan Davut Doğan, bu yıl da listede yer alarak Çanakkale’nin gurur kaynağı oldu.  
 
İtibar başta olmak üzere; dünya ticaretine yön verme, yenilikçilik, girişimcilik ve Anadolu'ya yön verme gibi kriterlerin göz önüne alındığı araştırma sonucunda listede yer alan Davut Doğan konuyla ilgili; “Bu yıl da Türkiye’nin en etkili 50 iş insanı arasında yer almaktan gurur ve mutluluk duydum. Doğduğumuz topraklara, ülkemize değer katacak çalışmaların içinde yer alarak bugünlere geldik. Türk mobilya sektörünün en değerli ve en beğenilen iki markası Doğtaş ve Kelebek Mobilya’yı bünyemizde bulunduruyoruz. Bu markalarımız Türkiye dışında global marka olma yolculuğunda ve her geçen gün büyümeye devam ediyor. Mobilya sektörü dışında, enerji, inşaat, gıda ve siper güvenlik sektörlerine de yatırımlar yapıyoruz. Ekonominin gelişmesi adına üzerimize düşen görevleri yerine getirme kararlılığı içerisindeyiz. Türkiye’nin en etkili 50 iş insanı arasında yer almamı destekleyen herkese teşekkür ederim.” dedi.