İlçe-Belde

Geyikli’ye müjde geldi!

Çanakkale'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir programda buluşan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, beldenin yol sorunlarını anlattıktan sonra müjdeyi verdi.

Çanakkale'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir programda buluşan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, beldenin yol sorunlarını anlattıktan sonra müjdeyi verdi. Geyikli Beldesi’nde toplamda 11 bin 650 metre yolun yapılacağını duyuran Başkan Oruçoğlu, konuda yardım eden herkese teşekkürlerini iletti.
 
Birçok kişi tarafından turizm noktası olarak seçilen Geyikli Beldesi’nin yollarının yenileneceği müjdesini Belde Başkanı Mevlüt Oruçoğlu verdi. Uzun zamandır beldede yaşanan yol problemlerini geçtiğimiz ay Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na aktarma fırsatı yakalayan Oruçoğlu, bakanla görüşmesinin sonucunu aldı. Kısa sürede yolların yapılacağını sözünü alan Oruçoğlu bu haberi sosyal medyasından paylaştı.
 
Yaptığı açıklamada yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi veren Oruçoğlu, “Yeni İskele - Odunluk İskelesi sahil yolu 4350 metre, Odunluk İskelesi - Dalyan Köyü arası 3000 metre, toplam 11650 Metre Karayolları ve Geyikli Belediyesi katkılarıyla yollarımız başlıyor.  Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu beye, Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan beye, Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Jülide İskenderoğlu hanımefendiye, Çanakkale Valimiz Sayın Orhan Tavlı Beye, Ezine Kaymakamımız Hacı Arslan Uzan Beye, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Abdullah Köklü Beye, Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel Beye, İl Başkanımız Sayın Naim Makas Beye destek ve yardımlarından dolayı Geyikli adına teşekkür ediyorum" diye belirtti.
 
Sevi Gözay UĞURLU