Spor

“İkinci yarıya Lapsekispor bomba gibi başlayacak”  

Lapsekispor, hafta sonu Hastanebayırıspor ile yapılacak olan karşılaşma öncesi çalışmalarına devam ediyor. Kulüp başkanı Halil Özer ise Çanakkale Süper Amatör Kümede mücadele eden Lapsekispor’un idmanına katılarak, çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Lapsekispor’un ilçe stadında yaptığı idmana katılan Kulüp Başkanı Halil Özer ve Başkan Yardımcısı İsmail Gündoğdu, takımın gelişimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Özer, yaptığı açıklamada, “İkinci yarı maçları bu hafta başlıyor. Biz de evimizde oynayacağımız ikinci yarının ilk maçına galibiyetle başlamak istiyoruz.  Kaldığımız yerden lige devam etmek istiyoruz. İlçe takımımız Lapsekispor ligde her zaman hedefi olan ve her zaman başarı isteyen bir camiadır bizde bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Devre arasında hocamızın isteği doğrultusunda eksik olan bölgelerimize dört oyuncu transfer yaptık. İkinci yarıya Lapsekispor bomba gibi başlayacak. Biz Pazar günü oynayacağımız ikinci yarının ilk maçına taraftarımızı ve kısacası herkesi maça bekliyoruz” açıklamasında bulundu.
 
“EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞARAK LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEĞİZ”
Antrenör Erdinç Arif Bakır ise takımın hedeflerini şu şekilde sıraladı: “İlk yarıyı hedeflediğimiz yerde maalesef tamamlayamadık ama liderle aramızdaki puan farkı kapatılmayacak bir fark değil. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu ve yeni aramıza katılan arkadaşlarımızda oldu. Bu arkadaşlarımızın takımımıza çok katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. Lapsekispor’u elimizden geldiğince el birliğiyle çalışarak layık olduğu yere getireceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Ersan KÜÇÜKKURU