Gündem

“Çanakkale’nin tüm saklı güzelliklerini keşfetmeyi hedefliyoruz”

Comucampus Sosyal Topluluğu düzenlediği etkinlikler ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerine Çanakkale’yi tanıtmaya devam ediyor.  

Comucampus Sosyal Topluluğu’nun düzenlediği Kemerdere Köyü yürüyüşü ile üniversite öğrencileri doğa yürüyüşünün yanı sıra tarihi tanıma fırsatı yakaladı. Çamlıca Köyü’nden başlayarak Kemerdere Köyü’ne yapılan yürüyüşüne 30 öğrenci katılım sağladı. Topluluğa liderlik eden Tarık Akça, düzenlenen bu etkinlik ile ilgili olarak, “Şehirden uzaklaşıp, tarih ve oksijen ile iç içe olmak için eski Troia Antik Kenti’nden kalma Kemerdere Köyü mevkiinde yürüyüş yaptık. Çamlıca Köyü’nden Kemerdere Köyü’ne yaptığımız yürüyüş yaklaşık 12 km sürdü. Yürürken hem tarihimizi hem de Çanakkale’nin çok bilinmeyen yerlerini keşfetmiş olduk. Şehrimiz, tarihi ve doğası ile tam bir saklı cennet diyebiliriz. Comucampus ile Çanakkale’nin tüm saklı güzelliklerini keşfetmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Akça, bu etkinliklere devam edeceklerini ve katılmak isteyen öğrencilerin Instagram’dan comucampus sayfasını takip edebileceklerini belirtti.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN