Ekonomi

Ses Elektronik 5’nci mağazasını açtı

Çanakkale’nin önemli markalarından Ses Elektronik, 5’nci mağazasını Kemal Paşa Mahallesi Değirmenlik Sokakta görkemli bir törenle hizmete açtı.

Beko’nun dünyada farklı pazarlardaki tecrübesini Türkiye’deki tüketicisiyle buluşturan konsept mağazaları, geniş ürün yelpazesi, deneyimleme fırsatı ve ürün sunumu ile farklılaşıyor. Konsept mağazalarda dijital görüntüleme, deneyim odaklı pişirme alanlarının yanı sıra kurutma ve çocuk oyun alanları da bulunuyor. Bu kapsamda Çanakkale’de Beko markasıyla kentte katma değer sunan Ses Elektronik’in Değirmenlik Konsept Mağazası’nın açılışı da yapıldı. Görkemli törene Çanakkale Savaşları Gelibolu tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Beko Satış Direktörü Oğuzhan Şatıroğlu, Marmara-Batı Karadeniz Şube Müdürü Cem Elmasuyu ve Marmara Bölge Müdürü Levent İncecik ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Ses Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sessiz açılışta yaptığı konuşmada, Çanakkale’ye hizmet vermekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Beko’nun dünyada kendini ispatlamış, Türkiye’de her nokta da müşterilerine hizmet etme amacıyla ürün yelpazesi belli bir dünya markası olduğunu kaydeden Sessiz, “Beko, Avrupa’da bir beyaz eşya devidir. Birçok konuda kendini yenilemiş bir markanın burada temsilciliğini yapıyoruz. Şu anda Beko olarak açtığımız 5’inci mağazadır. Çok başarılı olacağımızı düşünüyorum. Açılışa özel indirimler uygulama yapacağız. Çanakkale’mize ve bizlere hayırlı olsun” diye konuştu.

Beko yöneticileri de konsept mağazalarla perakende dünyasında fark yaratan Beko’nun, bu alandaki yatırımlarına devam edeceğini bildirdi. Son 2 yılda Türkiye genelinde 150 yeni konsept mağaza açan Beko’nun, yıl sonuna kadar konsept mağaza ağını daha da genişletmeyi ve teknolojik ürünlere odaklanmayı planlığını aktardı.

Konuşmaların ardından katılımcılar ile birlikte kurdelenin kesilmesiyle mağaza hizmete açıldı. Davetliler daha sonra hep birlikte mağazayı gezerek ürünleri inceledi, müşteri yetkililerinden elektronik eşyalar hakkında bilgi aldı.


Haber: Hacer Korkmaz