Çanakkale Belediyesi’nin, Türk Demokrasi Vakfı ve Konrad Adaneauer Stiftung Derneği ortaklığında 10-14 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan "Kültürlerarası Sosyal Dahil Etme ve Savunuculuk" eğitim seminerine ev sahipliği yapacak olmasıyla alakalı, İl Genel Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Recep Cahit Özer sosyal Medya hesabı üzerinden bir takım açıklamalarda bulundu. “Çanakkale Halkının bilgilenmesi için Ülgür Gökhan'a açık mektup” başlığıyla paylaşımını yapan İl Genel Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Recep Cahit Özer, şu ifadelere yer verdi;
 
 “Sayın Başkan;
Öncelikle bildiğiniz bir konuyu hatırlatmak isterim. İyi biliyorsunuz ki oturduğunuz koltuk sizin değil, Çanakkale halkınındır.
Yine iyi biliyorsunuz ki Belediye bütçesinin her kuruşu sizin değil, Çanakkale halkınındır.
Bunda anlaştığımıza göre;
1-Türkiye Cumhuriyeti Devleti Almanya ile diplomatik restleşmeye girdiği şu günlerde Alman Konrad Adenauer Stiftung Derneğini Çanakkale’ye davet etmenizin amacı nedir?
2-Bu derneğin Almanya'daki çalışmalarından bilginiz var mı?
3-Bu dernekle irtibata geçmenizi sağlayan aracılar kimlerdir?
4-Bu derneğin PKK'ya destek verdiğini az da olsa duydunuz mu?
5-Bu derneğin Necip Hablemitoğlu'nu öldürten ve Türkiye'deki özellikle altın madenlerini yönlendiren Alman vakıflarıyla ilişkisinin olduğunu hiç duymadınız mı?
6-Bu derneğin yöneticilerinin Çanakkale’ye getirilip 3 gün 3 gece bakılması yedirilmesi, içirilmesi, eğlendirilmesi Çanakkale Belediyesine kaç TL yük getirecektir?
7-Türkiye'mizin çok hassas günlerden geçtiği ve 15 Temmuz FETÖ’cü darbenin yıldönümünde
devletimizin düşmanları nazi artıklarını Çanakkale’de eğitim semineri diye ağırlamak isteğinizin, HDP barajı geçti diye verilen pilavla bir benzerliği var mıdır, yok mudur?
Şimdilik bu kadar.
Sorularıma inşallah cevap verirsiniz.
Kestane kebap, acele cevap…”
 
Özer’in bu paylaşımının altında ise bir suikast sonucu öldürülen gazeteci Necip Hablemitoğlu’nun ‘Alman Vakıflar Bergama Dosyası’ kitabının kapağına ait resmi paylaştığı görüldü.
 
Haber Merkezi
 


Kaynak: Haber Merkezi