Kurulduğu günden bugüne eğitim ve öğretim alanında önemli başarılar elde eden Çanakkale Doğa Okullarında karne heyecanı yaşandı.
 
Çanakkale’de 2015 yılında eğitim ve öğretime başlayan Çanakkale Doğa Okullarında geçtiğimiz gün karne heyecanı yaşandı. 2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Doğa Okullarında öğrenim gören öğrenciler karnelerine kavuştu. Okul bahçesinde gerçekleştirilen karne töreninde veliler çocuklarını yalnız bırakmazken, ilk defa karne sevinci yaşayan öğrencilerin karne mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte başlayan karne töreninde bir konuşma gerçekleştiren Doğa Okulları Müdürü Hıdır Kılıç, 8 ay süren eğitim öğretim maratonunun veliler, öğrenciler ve okul personelinin gayretli çalışmaları sonucunda sonuna geldiklerini söyledi.
 
Kılıç:“ Ana sınıflarımızdan liseye kadar, çağdaş ve modern donanıma sahip okulumuzda öğrencilerimizi, öz güveni yüksek, hedefleri olan, ne istediğini bilen, geleceğe umutla bakan, Atatürk ilkelerine bağlı ve mutlu bireyler olarak yetiştirmenin gayretleri içerisinde olduk. İkinci senemizde 650 öğrenciye ulaşmamız, Ortaokul öğrencilerimizin TEOG sınavında büyük başarı göstererek Çanakkale'de 6 tam doğru ile birlikte, doğru sayı ortalaması en yüksek okul olduk" dedi. 
 
Okul Müdürü Hıdır Kılıç'ın konuşmasının ardından gerek okulda gerekse Türkiye genelinde spor ve sosyal faliyetlerde başarıya ulaşan öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Yapılan hediye takdiminin ardından sınıflara geçen öğrencilere karnelerini sınıf öğretmenleri verdi.
 
Haber: Emire Sülün Konuk