Cevatpaşa Mahallesinde düzenlenen iftara Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek,  Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Cevatpaşa Mahalle Meclis Başkanı Şevket Ağan, Mahalle Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri, Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Evren Kızoğlu, Belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.
 
Her sene ramazan ayında tüm mahallelerde iftar programları düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “İftarlarda bir araya geliyoruz. Hepimiz dinimizin gereğini yapmak için çaba gösteriyoruz. Mahalle sakinlerimiz bir araya geliyor birbirini görüyor mutlu oluyorlar. Biz de mutlu oluyoruz. Buna vesile olan herkese teşekkür ediyorum. İslam alemi çok sıkıntılı günlerden geçiyor. Bunu yaşıyoruz, görüyoruz. Biliyoruz ki dinimiz en güzel, en yüce din ve kardeşliği, beraberliği emreden dindir. Çanakkale’de biz kardeşçe bir arada mutlu yaşamanın mücadelesini yapıyoruz. Birbirimizi seviyoruz beraber oluyoruz ve bu noktada bir yerde Allah’ın rızasını alıyoruz diye düşünüyorum. Bizim kardeşliğimiz, beraberliğimiz inşallah bozulmaz. Bugüne kadar vatan, millet için canını seve seve vermiş bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Onlar bizim birliğimiz, bütünlüğümüz, huzurumuz için canlarını seve seve verdiler. Onların bizim için canlarını verdiğini unutmayalım, şehitlerimizin ailelerine sahip çıkalım” dedi.
 
Mahalle İftarları; 6 Haziran Salı Esenler Mahallesi Sağlıklı Yaşam Parkı Önü, 7 Haziran Çarşamba İsmetpaşa Mahallesi Papatya Sokak Öğretmenler Sitesi Önü, 8 Haziran Perşembe Fevzipaşa Mahallesi Maşatlık mevkii, 9 Haziran Cuma Kemalpaşa Mahallesi Değirmenlik Sokak, 10 Haziran Cumartesi Namık Kemal Mahallesi Arap İbrahim Paşa Caddesi Namık Kemal Mahalle Meclisi Önü ve 11 Haziran Pazar günü Güzelyalı Muhtarlık binası önünde gerçekleştirilecektir.
 


Kaynak: Haber Merkezi