Yıl boyunca aldığı çok sayıda ödülle ürün ve hizmet kalitesini her defasında tescilleyen Doğtaş, son olarak; mobilya sektörünün Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Markası Ödülü’nün sahibi oldu.
 
Türkiye’nin en beğenilen ve değerli markaları arasında yer alan; mobilya ve dekorasyon trendlerinin öncüsü Doğtaş, ödülleri toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü’nü alan Doğtaş’a; yine bu alanda, Marketing Türkiye Dergisi tarafından düzenlenen araştırma sonucunda A.L.F.A Awards Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka Ödülü verildi.
 
Marketing Türkiye’nin düzenlediği ödül töreni Kemer Country Club’da yapıldı. Törende A.L.F.A Awards Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka Ödülü’nü Doğtaş Marka ve Satış Genel Müdür Yardımcısı İlhan Tunçman marka ekibiyle birlikte aldı.
 
Müşteri memnuniyetini ilke edindiklerini söyleyen Doğtaş Marka ve Satış Genel Müdür Yardımcısı İlhan Tunçman, bu anlamlı ödülün sahibi oldukları için mutlu olduklarını ve bu yönde belirledikleri yolun da doğru olduğunu vurguladı.
 
Odaklarında her zaman müşteri memnuniyetinin bulunduğunu, mobilya üretip satan bir üretici olmanın çok ötesinde, insanların yaşam alanlarına keyif kattıklarını ve buna uygun çözümler sunduklarını belirten Tunçman, “Müşterilerimizin yalnızca mobilya ihtiyaçlarını karşılamıyoruz, aynı zamanda yaşam alanlarında yaratmak istedikleri huzurlu ortam için destek oluyoruz. Doğtaş olarak takip edilen, fikir danışılan, satış sonrasında da memnuniyeti sağlamak adına hızlı hareket eden bir markayız ve müşterilerimizle olan tüm temas noktalarındaki deneyimi iyileştirme üzerine odaklanmış durumdayız. Aldığımız A.L.F.A Awards Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka Ödülü de bu çabanın en güzel karşılığıdır” diye konuştu.
 


Kaynak: Haber Merkezi