Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Çanakkale Galatasaraylı Taraftarlar Derneği Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Gürkan Düzenli, Galatasaray’ın UEFA Kupası’nı kazanmasının yıldönümünde görevini dernek binasında gerçekleşen törenle eski başkan İlhan Çakar’dan devraldı. Düzenli, Çakar’a derneğe sunduğu katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim ederek, “Çok teşekkür ediyoruz, bugüne kadar dernek faaliyetlerini güzel bir şekilde yürüttüğünüz için. Bayrağın en yüksek olduğu yerde de biz devralıyoruz. Siz çıtayı çok yükselttiniz. İnşallah bizde düşürmeden, güzel bir şekilde devam ettirmeye çalışacağız. Size ve yönetiminizde çalışan arkadaşlarınıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Görevi Düzenli’ye devreden Av. İlhan Çakar ise;  “Çanakkale’de adımızı güzel bir şekilde duyurduk, artık şehirde spor gündemini biz tayin ediyoruz. Dolayısıyla iyi bir imajımız var. Yönetime seçilen arkadaşların da hepsini tanıyorum, bu işi bilen ve daha evvel birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız. Onların dernek bayrağını daha yukarıya çıkaracağına inanıyorum. Ben ve arkadaşlarım her türlü maddi ve manevi destek sağlamaya devam edeceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır, bu bayrağı daha yukarıya çıkaracaksınız. Böylece Çanakkale’de örnek bir dernek olacağız. Herkes tarafından takdir edilen bir dernek olacağız. Yönetimde gazetecilerin yoğunlukta olması büyük bir şans, çünkü basın etkili bir güç. Hepinize tekrar başarılar diliyorum” diye konuştu.
Gürkan Düzenli’nin başkan olduğu Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği’nde yönetim kurulu ise şöyle oluştu; “Aşkın Taylan (I. Başkan Yardımcısı), Fatih Ortaç (Genel Sekreter), Metin Erol (Sayman), Gürcan Duran, Bülent Kermen ve İsmail Müştak Bilici (Yönetim Kurulu Üyesi)”

Haber: Ersan KÜÇÜKKURU