Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik, 25-26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Çanakkale Bisiklet Turu’na desteklerinden dolayı Vali Orhan Tavlı’ya teşekkür plaketi takdim ettiler. Türkiye’nin en büyük bisiklet turu organizasyonlarından biri olan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Çanakkale Bisiklet Turu’na 81 ilden katılımın sağlandığı bilgisini veren Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik, hedeflerinin uluslararası bir organizasyon yapmak olduğunu dile getirdiler.
 
Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı himayesinde ve isim sponsorluğunda gerçekleştirilen Çanakkale Bisiklet Turu Şehitlere Saygı Etabı’na 3500, Troia Etabı’na 3250 kişinin katıldığını belirten Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik, çoğunluğu Ayvacık deprem bölgesinden olan ilk ve ortaokul öğrencisine de 50 bisiklet hediye edildiğini vurguladılar.
 
Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren  Vali Orhan Tavlı, GTP Turizm A.Ş organizasyonluğunda gerçekleştirilen ve başarılı geçen Çanakkale Bisiklet Turu’nda emeği geçen herkese teşekkür etti.
 


Kaynak: Haber Merkezi