Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği (CEMLİS-DER)’nin 12’nci birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi Kolin Hotel’de gerçekleştirildi.Geceye CEMLİS-DER üyelerin yanı sıra, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Yüksel, Dernek üyesi Çanakkale İl Dernekler Müdürü Resul Karakurt ile Samsun Meslek Liseliler Derneği Başkanı Seydahmet Çay katıldı.
 
CEMLİS-DER Başkanı Ahmet Özel gecenin açılış konuşmasında:“ Bu gecenin isminden anlaşıldığı üzere dernek olarak birlik ve beraberlik ve dayanışmaya çok önem veriyoruz. Bu değerlerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Meslek liseli olarak her sene düzenlediğimiz gecelerimize ilgi gittikçe artıyor. Bu sebeple bu sene Kolin Hotel’de yapmaya karar verdik. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Başkan Özel, CEMLİS-DER sosyal tesislerinin yapımında önemli katkılar sağlayan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a ve okul ile ilgili problemlerin giderilmesi için yoğun çaba harcayan AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a da teşekkür etti.
 
Duygusal anların da yaşandığı gecede, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden CEMLİS-Der üyesi İlyas Acar için hazırlanan plaket eşi Mine Acar’a takdim edildi. Ayrıca derneğin kurulmasına sebep olan hocaların hocası Tezer Erinç unutulmadı.
 
Dernek üyeleri Seyfi Özen ile Mustafa Topaloğlu’nun sunum gerçekleştirdiği gecede, iki solistin sahne aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde dernek tesislerine belli bir meblağın üzerinde bağış yapanlara plaket verildi. İbrahim Bodur Vakfı adına Kaleseramik Proses ve Kalite Müdürü Seyfi Özen, Müteahhit İnşaat Mühendisi Rafet Bilici, Ercem Mobilya’nın sahibi Ercan Durgun, NS Peynirleri sahibi işadamı Nahit Sezgin, Ziraatçi Sedat Ege ve Harun Aslan plaketlerini aldılar. Eğlenceli gece, hediye çekilişi, kurucu üyelerin dernek başkanı ile beraber pasta kesmesi ve 10 yıl Marşının okunması ile son buldu.
 
Haber: Emire Sülün KONUK