Ekranların en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor’da, akşamki ada konseyinde Ünlüler takımında eleme heyecanı yaşandı. Elenme adaylarından Sabriye, Şahika ve Sema arasından elenen isim SMS oylarıyla belirlendi. Üç isimden adaya veda eden Şahika oldu.

Şahika, Acun Ilıcalı tarafından elendiğinin açıklaması ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Hepimizin zor günleri olmuştur. Bugünde öyle bir gün. Ama zorluklar bizi hep güçlendiriyor. Ben buna inandım. Her şerde bir hayır vara bende çok inanıyorum. Demek böylesi hayırlıymış benim için. Gerçekten burada hiç kalp kırmamaya çalıştım. Survivor’u dibine kadar yaşamaya çalıştım. Çünkü Survivor sadece parkur performansı demek değildi benim için. Yıllardır bu özel yerde yer almak için bir şekilde buraya gelmek istedim. Fakat aksilikler olmuştu, yer alamadım. Bu yer alışımda da çok zor bir dönemimde geldim. Demek ki böylesi hayırlıymış. Surivor’da zor havalarda balık da tutmaya çalıştım. Fırtına da yağmur da ateş yakmaya çalıştık. Tam bir Survivor olmaya çalıştığımı düşünüyorum. Umarım güzel bir iz bırakmışımdır burada. Aileme, beni yetiştirenlere layık olabilmişimdir. Yeni bir sayfa açılacak. Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Her şey çok hakkaniyetliydi, çok adaletliydi. O yüzden kendi duamın arkasındayım. Böylesi hayırlıymış. Beni şimdiye kadar destekleyen herkese çok teşekkürler.”

Acun Ilıcalı’dan övgü dolu sözler
Programın sunucusu Acun Ilıcalı ise, Şahika ile ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi; “Ben seni zaten önceden tanıyordum. Survivor’da daha iyi tanıma imkanı buldum. Gerçekten ailene buradan çok teşekkür ediyorum. Örnek bir milli sporcusun. Bunu Survivor’da fazlasıyla ispat ettin. Gerçekten davranışlarınla, tavırlarınla, olgunluğunla bunu hep gösterdin. Bundan sonraki spor hayatında gönülden başarılar diliyorum sana. Seni daha iyi tanıdığım için daha mutlu oldum. İnşallah güzel günler seni bekler.”
Şahika daha sonra arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra adadan ayrıldı.
 
Haber: Ersan KÜÇÜKKURU