Yurtiçi ve yurtdışında 8 binden fazla projede edindiği deneyim ve mutfak sektöründe ürünlerine 5 yıl garanti veren tek marka olmasıyla öne çıkan Kelebek, yılın ilk dört ayında toplam tutarı 32 milyon TL olan önemli konut projelerinin farklı segmentteki mobilya tedariğini üstlenerek bu alandaki iddialı konumunu daha da güçlendirdi.
 
Yaşam alanlarına yenilikçi tasarım anlayışı ile fonksiyonel çözümler sunan Kelebek, NEF İş GYO ortaklığının İnİstanbul Projesi’nin mutfak mobilyalarının, Körfez GYO’nun Körfez Tatil Köyü’nün tüm sabit ve hareketli mobilyalarının, Erkonut’un Şehristan Konakları’nın tüm mutfak, kapı ve sabit mobilyalarının, Kalyon Holding’in Kayabaşı Projesi’nin tüm mutfak, banyo, kapı ve sabit mobilyalarının ve Artaş İnşaat - Avrupa Konutları Başakşehir Projesi’nin sabit mobilyalarının üretimi işini aldı. DAP Yapı’nın 2017’de başlayan projesi de dikkate alındığında Kelebek yılın ilk dört ayında toplam 32 milyon TL’lik projeye imza atmış oldu.
 
Bunların yanında şirket, mutfak bayi kanalında aldığı 12 ayrı projeye de devam ediyor. 2017’de bu alanda hızlı bir performansa imza atan Kelebek, teklif verdiği toplam proje tutarı 200 milyon TL olan 40 ayrı projeyi de yakından takip ediyor. Devam eden projelerde hedeflenen bütçe rakamı 80 milyon TL olurken, bu rakamın üzerinde bir gerçekleşen bekleniyor.
 
Yeni altyapı yatırımları yapan, geçtiğimiz aylarda fabrika üretim hattını da genişleten Kelebek, yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da potansiyeli oldukça yüksek olan projeli işler alanına odaklanıyor.
 
Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi metropollerin dışında da büyük potansiyel olduğuna dikkat çeken Kelebek CEO'su Ersin Serbes; “Hem yurtiçinde hem de yurtdışında birçok yatırımcıyla görüşmeler yapıyoruz. Mutfak ve Projeli işler tarafında yeni projelere başlamak üzere imza attık. Prensipte anlaştığımız projeler de söz konusu. Çok önemli konut projelerinin içinde Kelebek markamızla yer almaktan gurur duyuyoruz” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi