Esas 17 Burda AVM, sevilen pop rock grubu Bergüzar ve Türkiye’nin en sevilen gruplarından Yeni Türkü konserlerinin yanı sıra gerçekleştirilecek eğlenceli gösterilerle 2. yılını kutlarken, ziyaretçilerine farklı deneyimler de yaşatacak. Açıldığı 2015 yılından bugüne Çanakkale’yi eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline getiren Esas 17 Burda AVM, ziyaretçilerine 2. yıl coşkusunu yaşatmaya hazırlanıyor. Müzikten eğlenceye, dans gösterilerinden teknolojik oyunlara kadar uzanan birbirinden çeşitli ve keyifli aktiviteleri ile yeni yaşını kutlayacak olan Esas 17 Burda, ziyaretçilerine unutulmaz bir yıldönümü yaşatmaya hazırlanıyor.
 
Esas 17 Burda, 29 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde iki gün boyunca gerçekleşecek olan kutlama etkinliklerine tüm Çanakkalelileri davet ediyor! 29 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’de zihin gücüyle nesneleri hareket ettiren Neuroland oyunu ile başlayacak olan aktiviteler, gün boyunca sirk gösterileri, dans gösterisi, ateş dansı, sevilen pop rock grubu “Bergüzar” konseri ve Esas 17 Burda’nın 2. yılı için hazırlanan özel pastanın kesimi ile devam edecek. 30 Nisan Pazar günü ise saat 12.00’den 20.00’ye kadar sürecek olan eğlenceli zihin oyunu Neuroland’in ardından saat 21.00’de başlayacak olan Yeni Türkü konseri ile kutlama etkinlikleri son bulacak. Türkiye’nin özgün müzik gruplarından Yeni Türkü en sevilen şarkılarını söyleyerek Esas 17 Burda ziyaretçilerine müzik dolu ve keyifli bir akşam yaşatacak.
 
7’den 70’e tüm yaş gruplarının keyifle oynayacağı, cisimlere odaklanarak hareket ettirme deneyimi sunan Neuroland, 29 Nisan-7 Mayıs tarihleri arasında Esas 17 Burda ziyaretçilerine saat 12.00-20.00 arasında açık olacak.

 


Kaynak: Haber Merkezi