ÇTSO Başkanı Bülend Engin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, üyelere kredi kullandırılırken teminata alınan gayrimenkullerin değerlemelerinin gerçek değeri üzerinden yapılması, uzman ve eksperlerin tespitlerini bağımsız ve tarafsız olarak etik kurallar çerçevesinde gerçekleştirmeleri hususunda gerekli düzenlemenin yapılması talebine ilişkin olarak TOBB'nden gelen ve Bankalar Birliği'ne iletildiğini belirten cevap okundu. Konunun takibine karar verildi.
Çanakkale 15 Temmuz Demokrasi Otogarı ile ilgili sıkıntıların meslek grubu toplantısında gündeme gelmesi üzerine Otogarın fiziki koşulları ve bağlantılı yolundaki eksikliklerin yol açtığı zaman kaybı ile yakılan fazla mazot ile israfın, sorunların acilen giderilmesi için yazıya cevaben Çanakkale Belediyesi'nden gelen cevap okundu. Temizlik konusunda gerekli uyarıların ve denetimlerin yapılacağının belirtildiği görüldü. Diğer sorun ve eksikliklerin de tekraren yazılmasına karar verildi.
Bayramiç ve Küçükkuyu Belediye Başkanlıklarının Takdir Komisyonu üyeliği ile ilgili yazıları okundu. Bayramiç Belediyesi Takdir Komisyonu Üyeliğine Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gün, Küçükkuyu Belediyesi Takdir Komisyonu Üyeliğine Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Selçuk Erdoğan görevlendirildi. Çanakkale Kent Konseyi Kültür ve Sanat Meclisi'nin Genel Kuruluna katılmak üzere Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Semizoğlu görevlendirildi. Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Tanıtım Günleri ile ilgili talep değerlendirildi. Salon tahsis talepleri görüşüldü.


 


Kaynak: Haber Merkezi