Doğtaş’ın Samsun Bafra’daki mağazasının açılış kokteyli 12 Nisan Çarşamba günü gerçekleşti. Davete; Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Sosyal Yardımlaşma Müdürü Hasan İren, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Satış ve İş Geliştirme Direktörü Aydın Özçelik, Türkiye Satış Müdürü Ayhan Özcan, Bölge Satış Müdürü Bekir Güven, İç Denetim ve Kontrol Müdürü Doğan Karakaya, Kurumsal İletişim Yöneticisi Eda Köse, davetliler ve basın mensupları katıldı.
 
Doğtaş’ın yurtiçi ve yurtdışı büyümesine hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan; “Samsun ilimizin en değerli ilçelerinden biri olan Baframızda; Doğtaş mağazamızı yeni yatırıcımızla birlikte yenilenerek hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Doğtaş markamız; 45 yıllık geçmişe sahip Türk mobilya sektörünün en önemli oyuncularından biri. Mobilya üretip satan bir üretici olmanın ötesinde, müşterilerimizin yaşam alanlarına keyif katmayı amaçlayan, onlara uygun çözümler sunan, hayatı kolaylaştıran, takip edilen, fikir danışılan bir marka olma yolculuğundayız. Dünya çapında yaygınlığını artıran markamızın bugün, yurtiçi ve yurtdışında 200’e yakın satış noktası bulunuyor. Büyüme stratejimiz doğrultusunda açtığımız yeni mağazalarımızla ailemizi her geçen gün genişletiyoruz. Doğrudan 1.300, dolaylı olarak 10.000 çalışanımızla büyük bir aileyiz” dedi.
 
Doğan, “2017 yılı sonuna kadar hem yurt içi hem yurt dışında 44 yeni mağaza açma hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2019’da sektör lideri olmak istiyoruz. 2020’den sonra ise üretimimizin %50’sini dışarıya ihraç eden bir firma olma hedefimiz var. Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alıyoruz. Türkiye’nin en beğenilen şirketleri araştırmasında mobilya sektörünün en beğenilen şirketi ödülüne sahibiz. Yine Türkiye’nin en değerli markaları 100 sıralamasına mobilya sektöründen giren tek markayız. Geçtiğimiz ay Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma” ödülüne layık görüldük. Ödüller başarılarımızı taçlandırıyor. Herkesin beklentilerine cevap veren ürün seçeneklerimizle evlerin vazgeçilmezi oluyoruz. Bu durumun siz değerli Bafralılar için de geçerli olacağına inanıyoruz” diyerek konuşmasına son verdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi