Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, eşi Hacer Yılmaz, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, AK Parti Lapseki Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç, AK Parti Lapseki Gençlik Kolları Başkanı Serdar Kamaşık, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü’nü dolayısıyla ilçede roman vatandaşların yaşadığı Şen Mahalle’ye ziyarette bulundu
.
Mahallede yaşan vatandaşlar belediye başkanı ve beraberindekileri davul zurna ile karşıladılar. Roman vatandaşların günlerini kutlayıp çiçek dağıttıktan sonra mahalle ortasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Bu gün sizlerin aranızda olmaktan son derece mutlu olduğumu özellikle belirtmek istiyorum. Bu gün sizin gününüz  ‘8 Nisan Dünya Romanlar Günü’ günü ve bu yüzden teşkilatımız ile birlikte sizleri mahallenizde ziyaret etmek istedik. Sizlerle aramızdaki ilişki çok farklı seçildiğimiz günden beri sizler bize biz size hep yakın olduk ve elimizden geldiği kadar imkanlar doğrultusunda sizlere hep yardımcı olmaya çalıştık ve olmaya da devam edeceğiz. Farkın damızınız bilinmiyorum alt yapı çalışması tamamlanır tamamlanmaz üst yapı çalışmamızı ilk önce sizin mahallenizden başladık. Biz şen mahalleyi özel bir mahalle bilip özel olarak ilgileniyoruz” dedi.

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer ise “Bu mahallede bizler kendimizi yabancı görmüyoruz. Her zaman sizler bizlere sahip çıkıyorsunuz, bizlerde sizlere her alanda sizlere sahip çıkmaya çalışıyoruz. Önümüzde bir referandum var hep birlikte sandığa gideceğiz. Sizler de bize yardım ediyorsunuz çalışmalarınızda. Pazar günü Şen Mahalle ile birlikte hep birlikte evet diyeceğiz” diye konuştu.

Haber: Ercan ÖZÇETİN