İsmetpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi’nde oluşturulan mağazanın açılışına, Arçelik Türkiye Satış Direktörü Barış Orbay, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan, Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.
Arçelik Türkiye Satış Direktörü Barış Orbay açılışta yaptığı konuşmada, Çanakkale’ye hizmet etmekten mutlu olduklarını belirterek; “Yeni yatırımcımız Yıldız ailesiyle beraber açtığımız bu yeni mağazamızda sizlere ve Çanakkale’ye hizmet etmekten çok mutluyuz” dedi.
Yılser Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Yıldız ise, “Bildiğiniz üzere Çanakkale’de elektrik sektöründe hizmet vermekteydik. Yeni bir iş kolu olarak Arçelik A.Ş.’nin burada bir bayiliğini almış bulunmaktayız. Yeni bir firma, yeni iş sektörü hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Konuşmalarının ardından dua yapılmasıyla başta Yıldız ailesinin aile büyüğü Hulusi Yıldız ve açılışta bulunan yöneticiler, kurdeleyi keserek, yeni mağazanın açılışını gerçekleştirdiler. Açılış törenine katılanlar, Yıldız ailesine hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.
Haber: Emire Sülün KONUK
 

Foto Galeri
Yılser, Beyaz Eşya Sektörüne Arçelik İle Girdi
Yılser, Beyaz Eşya Sektörüne Arçelik İle Girdi