Çanakkale'nin gururu olan Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Takımı, Manisa-Kula Grup Müsabakalarında üstün bir performans sergileyerek büyük bir başarı elde etti. Kocaeli, Manisa ve İzmir'i geride bırakarak grup birincisi olan takım, memleketlerine zaferle döndü.

Bu olağanüstü başarıda büyük emeği geçen okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Kaya Palaoğlu, duygularını şu şekilde dile getirdi “Yoğun çalışmalarımızın sonucunu zorlu mücadelelerin ardından aldık. Bu başarıda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen okulumuzun hayırsever iş insanı İsmail Bayraktar'a ve her zaman yanımızda olan Okul Müdürümüz Nurol Demiroğlu'na şükranlarımı sunuyorum”

Okul Müdürü Nurol Demiroğlu ise takımın Çanakkale'deki başarısının Manisa-Kula Grup maçlarında da devam ettiğini belirterek, “Bu muhteşem başarının mimarlarından biri olan okulumuzun Beden Eğitimi Öğretmeni Kaya Kapalaoğlu'na ve çocuklarımızın yetişmesinde desteklerini esirgemeyen Barbaros Spor Kulübü Antrenörü Abdullah Sula'ya, ayrıca çocuklarımızın her zaman yanında olan kıymetli velilere ve kurumumuza her zaman destek olan okulumuzun hayırseveri İsmail Bayraktar'a teşekkürlerimi iletiyorum. Futbolcularımızın başarısından dolayı gururluyum. Bundan sonra Aydın'daki grup maçlarında ve Türkiye final maçlarında da başarılar diliyorum."

Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu'nun küçük erkekler futbol takımının bu başarısı, sporun ve dayanışmanın gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.


Kaynak: Veysel Akın Salkın