UEFA A Lisans diplomasına sahip Ufuk Özbey, son 3 maçta başına geçtiği Bursa Yıldırımspor ile büyük bir başarıya imza attı. 3. Lig 4.Grupta mücadele eden Bursa Yıldırımspor ile sezonun son haftalarına doğru anlaşma sağlayan Çanakkaleli Teknik Direktör Özbey, takımıyla çıktığı 3 maçta 4 puan toplayarak play off’a kaldı.

TFF 2. Lig’e çıkmak için play-off mücadelesi verecek olan Bursa Yıldırımspor, Perşembe günü deplasmanda adeta kader maçına çıkacak. Muş 1984 Muşspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Bursa temsilcisi hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ufuk Özbey, zorlu mücadele öncesi oyuncularıyla özel olarak ilgilenirken, 2.Lig’e giden yolda karşılaşmadan gülen taraf olmak istediklerini söyledi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) mezunu olan Ufuk. Özbey, uzun süre futbol oynadığı Çanakkale Dardanelspor’da alt yapı ve A Takım’da yardımcı antrenörlük görevlerinde bulundu., Sonrasında ise aynı kulüpte Alt Yapı Koordinatörlüğünü üstlenen Ufuk Özbey,  Diyarbekirspor, Düzcespor ve Turgutluspor’da da antrenör olarak çalıştı. Çanakkaleli genç futbol adamı daha önce, şuan Başakşehir’de Teknik Direktörlük görevini sürdüren Çağdaş Atan’ın yardımcısı olarak Süperlig’de Alanyaspor ve Kayserispor’da görev yapmıştı.


Kaynak: Ersan Küçükkuru