Toplum Ruh Sağlığı Merkezi “Hatıra Ormanı” fidan dikme etkinliği ile ilgili açıklamada bulunan Tıbbi Hizmetler Başkanı İsmail Temiz, “Bir aile ortamı oluşturulan Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde; danışanlarına umut ışığını sunan aynı zamanda da Çanakkale’nin eşsiz doğasına katkıda bulunan bu hayali kuran TRSM sorumlu hekimi Uzm. Dr. Özlem Öztürk Şahin nezdinde tüm TRSM ekibine, Destekleriyle hayalin gerçekleşmesini sağlayan Orman İşletmeleri Müdürü Barış Sergin’ e, Orman Bölge Ağaçlandırma Şefi İlhan Karaduman’ a, ulaşım hizmetlerine katkılarından dolayı Çanakkale  Belediyesine, hayalin kurulmasına vesile olan ve her bir fidanı  sevgileriyle  toprağa diken TRSM danışanlarına ve ailelerine çok teşekkür  ediyorum” dedi.
Uzm. Dr. Özlem Öztürk Şahin ise bundan bir ay önce “Danışanlarımız, her fidanı birer umut ile dikecekler, yani bu fidanlar onların umutları olacak…” diyerek coşkuyla, umutla, çıktıkları yoldan bahsetti.  Danışanlarına bir anne şefkatiyle yaklaşan TRSM ekibi adına açıklamada bulunan Öztürk Şahin, “TRSM ormanının ilk fidanlarını  diktik. Umarız  fidanlarımızla birlikte umutlarımızın da  büyüdüğünü yine hep beraber görme şansımız  olur. Bu hayali gerçekleştirmemizde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” açıklamasında bulundu.
Yapılan etkinlikte; fidanlarını diken danışan ve personeller isimlerinin yer aldığı küçük kartları da fidanlarına iliştirerek hep birlikte küçük umutlarını da dikmiş olmanın heyecanını yaşadılar. Yapılan pilav ikramının ardından Genel Sekreterlik, Çanakkale Devlet Hastanesi ve TRSM personelleri,  TRSM danışanları ve aileleri ile birlikte “Hatıra Ormanı” nda albümlerdeki yerini almak üzere fotoğraf çekilerek etkinlik son buldu.
Haber Merkezi
 


Kaynak: Haber Merkezi