Çanakkale İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu’nda, Genel Sekreter Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. İsmail Temiz, İdari Mali Hizmetler Başkanı Vekili Uz. Dr. M. Akif Zaloğlu, Çanakkale Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yusuf İlker Çömez, Çanakkale Devlet Hastanesi hekimleri ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
 
Toplantıda konuşan Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, yaptıkları hizmetlerin bir bayrak değişimi olduğunu ifade ederek, “Taze kanlar her zaman kurumun aktif ve dinamik yapısını değiştirir .Bayrak değişimlerinin, kurumları her daim dinamik tuttuğu aşikardır ve bizde devraldığımız bu bayrağı daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Yeni hastanemize taşınmamızla birlikte yeni konferans salonumuzda daha sık bir araya gelerek değerlendirme toplantıları gerçekleştireceğiz. Bize verilen bu görevi sizlerin de destek ve katkılarıyla en iyi şekilde yapmayı arzu ediyoruz. Halkımız için hep birlikte güzel şeyler yapmak ve buna vesile olmak en büyük amacımızdır. Arkadaşlarımla beraber, hekimlik mesleğini en üst seviyede tutan bir yönetim anlayışı içerisindeyiz. Hiçbir zaman hekim olduğumuzu unutmuyoruz” dedi.
 
Yeşildağ, Çanakkale Devlet Hastanesi yeni hizmet binası ile ilgili ise şunları söyledi; “Modern sağlık hizmetlerini ve çağın teknolojik gelişimlerini yakından takip etmeye devam ederek çalışanlarımızın ve hastalarımızın memnuniyetinin en üst düzeyde, halkımıza daha konforlu, daha kaliteli sağlık hizmeti sunma adına yapımında artık sona yaklaşılan yeni hizmet binasını teslim almak üzereyiz. Hastaneyi teslim aldıktan sonra bize düşen görevi en kısa sürede gerçekleştirerek hastaneyi faaliyete geçireceğiz.”
 
Çanakkale Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İlker Çömez ise, “Yeni binamız ile hizmet alanlarımız daha da genişleyecek. Biz bu konuda üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Kalite standartlarında eğitim konusunda dünya standartlarında akredite olmayı hedefliyoruz. Sizlerden de aynı hassasiyeti ve heyecanı bekliyoruz.  Sizlerin desteği ve gayreti bizler için oldukça önemli” diye konuştu. Yeşildağ, yeni hastane ve birimler hakkında detaylı bilgi verdikten sonra hekimlerin görüş ve önerilerini alarak toplantıyı sonlandırdı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kaynak: Haber Merkezi