Çanakkale 15 Temmuz gecesinden bugüne demokrasiye, meydanlara sahip çıkmayı sürdürüyor. Dün akşam MHP İl Başkanlığı'nın düzenlediği programda da İskele Meydanı dolup taştı.
 
Çanakkale'de tüm Türkiye'ye örnek bir duruş sergilendiğini belirten AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan MHP Çanakkale İl Başkanlığı'na teşekkür etti.
 
Turan," Dün akşam Çanakkale tüm Türkiye'ye örnek bir duruş sergiledi. Demokrasi nöbeti meydanlarımızda sürerken teşkilatlarımız MHP Çanakkale İl Başkanlığı'nın düzenlediği programa katıldı.
 
AK Parti ve MHP İl Başkanlarımıza, meydanı dolduran siyasi parti gözetmeksizin "bu mesele memleket meselesi" diyen hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Katılmayı Ayhan Gider vekilimizle de çok istememize rağmen Ankara'daki görevlerimizden dolayı katılamadık.
 
15 Temmuz'da Fetö'cü bir grup asker sadece AK Parti'yi değil hepimizin geleceğini hedef aldı. İlk günden beri ülkücü kardeşlerimiz de meydanlarda canı pahasına darbeye karşı koymaya çalıştı. Allah hepinizden razı olsun. Ayrıca Sn. Başbakanı o malum gece ilk arayan lider Sn. Devlet Bahçeliydi.
Umuyorum MHP Çanakkale İl Başkanlığı'nın göstermiş olduğu tavır şehrimizdeki diğer siyasi partilere ve onların 15 gündür adeta kayıp milletvekillerine, belediye başkanlarına da sirayet eder.
 
Meydanlara laf yetiştiren, burun kıvıran, hergün o meydanları dolduran hemşehrilerimize sosyal medyadan laf yetiştiren az sayıda hep kaybeden siyasilerde meydanlara sahip çıkar ve dün akşamki siyasileri örnek alırlar. Bu ülke bizim. Bu memleket hepimizin" dedi.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi