Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikte, TOBB Şikago Ticaret Merkezi yetkilileri Çanakkale iş dünyasına önemli bilgiler aktardı. Toplantıya TOBB Şikago Ticaret Merkezi Genel Müdürü Volkan Palaz, İş Geliştirme ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Haydar Can Yavuz ve İş Geliştirme - Üye İlişkileri Uzmanı Aras Tan katıldı.

Toplantı, ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi ve açılış konuşmasını Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal yaptı. Sandal'ın ardından sahneye geçen TOBB Şikago Ticaret Merkezi Genel Müdürü Volkan Palaz, Şikago'da Türk ürünlerinin Amerikan pazarına daha kolay girebilmesi için sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgiler verdi.

ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, toplantı hakkında yaptığı açıklamada, ABD'nin Türk ihracatçıları için önemli bir pazar olduğunu belirtti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ticaret Bakanlığı'nın ortak çalışmalarıyla açılan TOBB Şikago Ticaret Merkezi'nin, üyeler için önemli bir hizmet merkezi olduğunu vurguladı. Sandal, merkezin sunduğu hizmetler arasında sürekli fuar, sergi ve etkinlik alanlarının yanı sıra sanal, paylaşımlı ve sabit ofis fırsatlarının da bulunduğunu dile getirdi. Ayrıca, TOBB Şikago Ticaret Merkezi'nin üyelik hizmetleri, katma değerli hizmetler ve lojistik ve depolama hizmetleri olmak üzere üç farklı şekilde hizmet verdiğini belirtti. Program, katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.


Kaynak: Senem Erdem İnal