Toplantıda TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcısı İnci Bayram, İcra Komitesi Üyeleri Aslı Akgül, Derya Hatice Göğüsgeren, Selma Akpınar, Duygu Aktürk, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru, Başkan Yardımcısı Emir Üstün, İcra Komitesi Üyeleri Ahmet Yunus Sevim, Burak Sezer, Çağdaş Bağmeşli, Doğan Deniz, Emre Yılmaz, İsmail Eker, Mert Uysal, Münir Sadi Özsüer, Seçkin Sezer, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, ÇTB Genel Sekreteri Sevcan Elver, TOBB Çanakkale KGK Sorumlusu Selen Kılıç ve TOBB Çanakkale GGK Sorumlusu Gözde Kartal hazır bulundu.

TOBB Kadın ve Genç Girişimci Kurullarının ortak faaliyet konularının görüşüldüğü toplantının açılış konuşmalarını yapan TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek ve TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru Kadın ve Genç Girişimcilerin birlikte oluşturacağı sinerji ve güç birliği ile yapılacak müşterek çalışmaların önemine vurgu yaptı. TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, “TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulumuz ile birlikte şehrimizin dinamizmini canlı tutarak ve girişimcilik kültürünü artırarak ortak projeler üretmemiz gerektiğine inanıyorum. Kurulumuz olarak şehrimiz adına gerçekleştirilecek olan tüm çalışmalarda yer almaktan büyük mutluluk duyacağız.” diyerek Genç Girişimciler Kurulu Üyelerine ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru, teşrifleri için TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek ve İcra Komitesi üyelerine teşekkürlerini sunarak sözlerine başladı.  Başkan Emrah Kuru, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz girişimciliğin özendirilmesi ve sürdürülmesi için çok önemli bir misyon üstlenmiştir. TOBB bünyesinde faaliyet gösteren Genç ve Kadın Girişimci Kurulları olarak, Birliğimiz öncülüğünde Kadın Girişimcilerimiz ile birlikte Çanakkale adına, Oda ve Borsa üyelerimiz adına, başarılı proje ve işlere imza atarak,  güzel diyaloglar içinde çalışmaya devam edeceğiz. ”dedi.

Ayrıca toplantıda Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyelerinin görüşleri alındı. Yapay zeka, iş ahlakı ve etiği gibi konulara ilişkin eğitim seminerleri, karbon ayak izi, yeşil dönüşüm çalıştayı düzenlenmesi, firmaların yaşadığı ara eleman sıkıntısı konusunda İlimiz Meslek Lisesi öğrencileri ile görüşme yapılarak bir proje üretilmesine değinildi.


Kaynak: Haber Merkezi