Görev değişikliğine ilişkin sosyal medya hesaplarından bilgi veren Akkan, “Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne,  şube müdürü olarak tayin olman nedeniyle 19-03-2024 tarihinde Yenice Orman İşletme Müdürlüğü görevimden ayrılıyorum.  Orman İşletme Müdürlüğü görevini meslektaşım Sayın Sinan Yılmaz 'a devrediyorum. Devletime sadakatle bağlı olarak kurumum Orman Genel Müdürlüğünün vizyon ve misyonuna uygun olarak milletimize hizmet etik. Etmeye de devam edeceğim.

Kazdağları’nda yer alan Yenice’mizdeki ormanları korumak, sürdürülebilir bir anlayışla işletmek ve insanımıza ormanların çok yönlü faydalarını sunmaya çalıştık. Bireysel ve ekip ruhu ile çalışmalara destek veren müdür yardımcım,  işletme şeflerim,  büro personelim, orman muhafaza memurlarım, orman işçilerime teşekkür ederim.  Bakım ve dikim işleri Orman Kooperatifleri ve Orman köylülerimizce yapılmaktadır, her birine de teşekkür ederim. 

Beraber çalıştığımız daire amirleri ve çalışanlarına, köy muhtarlarıma, sivil toplum kuruluşlarına, kıymetli Yenice insanına (halkına), tanış olduklarıma, ormanda iş yapan yüklenici firma çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Beni tanıyan, bilen her bir dostuma sevgi ve selamlarımı sunuyorum.  Yüce Allah’tan sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşamanızı niyaz ederim. Hoşça kalınız.”


Kaynak: Haber Merkezi