18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yılı etkinlikleri kapsamında, Haluk Levent Çanakkalelilerle buluştu. Saat 21.30'da Cumhuriyet Meydanında başlayan konseri binlerce kent sakini izledi.

Sabah törenlerle başlayan, gündüz etkinliklerle süren, akşam fener alayı ile devam eden Çanakkale Deniz Zaferi coşkusu, ünlü sanatçı Haluk Levent’in konseriyle adeta zirveye ulaştı. Tarihi zaferin adının yazıldığı bu topraklarda, anlamlı bir günde gerçekleştirilen özel konsere Çanakkaleliler büyük ilgi gösterdi. Yenilenen Cumhuriyet Meydanı dolup taşarken, Demircioğlu Caddesi’nin bu bölümü de trafiğe kapatıldı. Hayranları Haluk Levent’in konserine hep bir ağızdan eşlik etti. Ünlü sanatçı zaman zaman sahneden inerek şarkılarını hayranlarının arasında seslendirdi.

Konseri eşi Hale Gökhan ile birlikte izleyen Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da sahneye çıkarak Haluk Levent’e günün anısına hediyeler verdi. Başkan Gökhan, “Büyük zaferin 109. yıldönümünde binler olduk, sokaklara sığmadık. Hatta bugün yüreği Çanakkale’de atan milyonlar olduk. Fener alayı ile coşkumuzu katlayan, heyecanımıza ortak olan Haluk Levent ve hemşerilerime çok teşekkür ediyor; bu şanlı tarihi ve vatanı bizlere emanet eden Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle anıyorum” dedi.


Kaynak: Senem Erdem İnal