Yerel seçimlere sayılı günler kala partiler ve belediye başkan adayları çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kısa bir süre önce projelerini paylaşarak, vaatlerini açıklayan belediye başkan adayları oylarını arttırmak için saha çalışmalarına gece, gündüz devam ediyor.

Çanakkale’nin Çan ilçesinde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Ersin Çetin, seçim çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Adaylar arasında en hareketli isimler arasında ilk sıralarda yer alan Çetin, 24 saatin büyük bölümünü halkla iç içe geçiriyor. Sokak sokak, kapı kapı gecen Çetin, geçtiğimiz gün sahur vaktinde Karşıyaka Mahallesi’nde Ramazan davulcularıyla bir araya geldi. Davulu boynuna asarak Çanlıları sahura kaldırmak için davul çalıp, tokmak salladı. 

Başkan Adayı Çetin, sahur sofrasında ise öğrencilerin evine konuk oldu. Market alışverişi yaparak öğrenci evinde mutfağa giren Çetin, onlara kendi elleriyle sucuklu yumurta yaptı. O buluşmaya ilişkin, “Öğrenci kardeşlerimizle sahurumuzu yaptık. Çaylarımızı içtik, onların hayallerini ve heyecanlarını paylaştık.1 Nisan’dan itibaren Çan’ımız gençliğin şehri ve merkezi olacak” ifadelerini kullandı.

 


Kaynak: Ersan Küçükkuru