Gökçeada Eğitim Kampüsü, Gelibolu Eğitim Kampüsü ve Merkez Meslek Lisesi Kampüsü çalışmalarına bir yenisi daha eklenmek üzere. Merkez Kepez'de Kepez İHL bitişiğinde başlayan Anadolu Lisesi projesiyle oluşan Kepez Kampüsü ile bir anda ilde 4 eğitim kampüsü hızla yükseliyor. Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy,"Kısa bir süre içinde inşaatlarımızın tamamlanması ile yatırımlarımız gençlerimizle buluşacak. Eğitim altyapısını daha üst düzeye çıkarmak için Milli Eğitim Bakanlığımızın Merkez ve taşra teşkilatlarıyla uyumlu bir çalışma içerisindeyiz" dedi. 

Gökçeada Lise Kampüsü
Proje bedeli 18.411.000,00 TL olan işin % 28' lik kısmı tamamlanmıştır. Proje, Anadolu Lisesi, Meslek Lisesi, Kütüphane Binası, Spor Sosyal Birimleri Binası, Yurt Binası ve Destek birimlerinden oluşmaktadır.
 

cioi cioi
cioi cioi

Gelibolu Lise Kampüsü
Proje bedeli 15.650.000,00 TL olan işin % 19' luk kısmı tamamlanmıştır. Proje, Endüstri Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi, 200 Kişilik Pansiyon Binası ve Spor Salonu'ndan oluşmaktadır.
 
cioi cioi
cioi cioi

Merkez Meslek Lisesi Kampüsü
Proje bedeli 10.949.000,00 TL olan işin % 29' luk kısmı tamamlanmıştır. Proje, Endüstri Meslek Lisesi, 2 Adet Atölye Binası, Sosyal Tesis ve Konferans Salonu'ndan oluşmaktadır.
 
cioi cioi
cioi cioi


Kaynak: Haber Merkezi