Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Başkan Doğan’ın yanısıra Meslek Komitelerinden sorumlu Meclis Üyeleri Özgür Yılmaz, Ümit Alşan ve Hakan Akın, 2.Meslek Komitesi Başkanı (Diğer İmalat Sanayi ve Madencilik) Tevfik Başarır, 3.Meslek Komitesi Başkanı (İnşaat, İnşaat Malzemeleri Ticareti ve Mühendislik Hizmetleri) Gürol Gençoğlu, 4.Meslek Komitesi Başkanı (Gıda Maddeleri Toptan ve Perakende Ticareti) Birkan Gugul, 5.Meslek Komitesi (Tarım, Hayvancılık Ürünleri Toptan ve Perakende Ticareti)Başkanı Ayhan Güney, 6.Meslek Komitesi Başkanı (Motorlu Araçlar ve Yedekleri, Akaryakıt Ticareti ve Ulaştırma) Erol Şener, 8.MeslekKomitesi Başkanı (Dayanıklı Tüketim Malları, Mobilya ve Elektrikli Ev Aletleri Ticareti) Hüseyin Erdoğan, 9.Meslek Komitesi Başkanı (Konaklama, Lokanta, Finans, Sigorta ve Diğer Hizmetler) Recep Hızlı, Genel Sekreter Mustafa Mutlu ve Oda Personeli Orhan Yavuz ile Gülşen Gezer katıldı.
 
Başkan Doğan toplantının açılışında yaptığı açıklamada, “Öncelikle toplantımıza katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Meslek komitelerinin çalışmaları çok önemli. Sizlerden Yönetim Kurulunda görüşülmek ve ilgili mercilere iletilmek üzere sürekli bir bilgi akışı ve geri besleme bekliyoruz. Meslek Komitelerimizin yaptığı çalışmalar neticesinde birçok sorunu ilgili makamlara ilettik ve bazılarına da çözümler üretmiş olduk” dedi.
 
Başkan Doğan ayrıca Yönetim Kurulu olarak meslek komitelerinden gelen talep ve öneriler doğrultusunda bugüne kadar yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında Meslek Komite başkanlarına detaylı bilgiler verdi ve bunların meslek gruplarındaki üyelere iyi aktarılması temennisinde bulundu.
Toplantıda Odanın Nisan ayında yapacağı müşterek meslek komiteleri toplantısı öncesinde, meslek komitelerinin sektörel bazlı toplantılar yapmaları üzerinde duruldu.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi