31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde saha çalışmaları hızlandı. Adaylarını belirleyen partiler, vatandaşla temas kurup oylarını arttırabilmek için projelerini açıklamaya başladı. Bu çalışmalar esnasında ortaya güzel tablolar da çıkıyor. Birbirlerine rakip olacak adayları karşılıklı ziyaretlerle seçimin barış ve saygı içerisinde geçmesi için mesajlar veriyor. Bunlardan birisi de Gelibolu ilçesinde yaşandı.

Evreşe eski belediye başkanı olan, 31 Mart seçimlerinde ise AK Parti Gelibolu Belediye Başkan Adayı olarak geçtiğimiz hafta sonu ilan edilen Dr. Ali Kamil Soyuak, Gelibolu mevcut Belediye Başkanı ve CHP’den yeniden adayı olan Mustafa Özacar’a makamında konuk oldu.

Gelibolu Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Özacar ziyarete ilişkin, “AK Parti Gelibolu Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Kamil Soyuak makamıma ziyarette bulundu. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi sunduğum bu nazik ziyaret için teşekkür ediyorum. Bizler geçmişte üç seçim döneminde olduğu gibi siyasi çalışmalarımızı bu seçim döneminde de sevgi, saygı ve nezaket kuralları esasında sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

“Bu seçimde sevgi, dostluk, nezaket kazanacak, Gelibolu kazanacak” diyen AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Kamil Soyuak ise, “Gelibolu Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Gelibolu Belediye Başkan Adayı Münir Mustafa Özacar'a nezaket ziyaretinde bulundum. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin dostluk, barış ve kardeşlik içerisinde tamamlanmasını temenni ediyorum. Bu kez kazanan Gelibolu olsun” ifadelerini kullandı.

Haber: Şahver Banu Çağlak