Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Okul Sporları kapsamında, taekwondo tutkunları arasında büyük heyecan yaşandı. Çanakkale Taekwondo İl Temsilciliği tarafından organize edilen Gençler ve Küçükler Taekwondo İl Birinciliği müsabakaları, öğrenciler arasındaki spor rekabetini zirveye taşıdı. Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün, öğrencilerin sporla buluşmasını sağlamak ve spor alanlarını genişletmek amacıyla düzenlediği Okul Sporları 2023-2024 eğitim öğretim yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen müsabakalar, büyük ilgi gördü. Gençler ve Küçükler kategorilerinde düzenlenen Taekwondo İl Birinciliği müsabakalarına, Çanakkaleli okullardan yoğun bir katılım sağlandı.

Dereceye Giren Sporculara Ödülleri Verildi

18 Mart Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda, öğrenciler arasında çekişmeli karşılaşmalar yaşandı. Gençler ve Küçükler kategorilerinde dereceye giren sporcular, gösterdikleri performansla izleyicilerden büyük alkış aldı. Müsabakaların sonunda ise dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Çanakkaleli öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen Taekwondo İl Birinciliği müsabakaları, spora olan ilginin ve yeteneklerin keşfedilmesine de zemin hazırladı.

Haber: Şahver Banu Çağlak