31 Mart seçimlerine sayılı günler kala AK Parti’nin Çanakkale ilçe ve beldelerindeki belediye başkan adayları merak ediliyordu. Bugün öğle saatlerinde Çanakkale’de yarın (9 Şubat Cuma saat 18:00’de İÇDAŞ Kongre merkezinde Çanakkale Cumhur İttifakı aday tanıtım toplantısının yapılacağı il başkanlığı tarafından duyurulmuştu. Ancak akşam saatlerine doğru önemli bir gelişme yaşandı.

Çanakkale il Cumhur İttifakı ve ilçe adayları tanıtım toplantısının ertelendiğine dair yeni bir bilgi paylaşıldı. AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı açıklamasında, “Genel Merkez SKM Başkanlığı'mızın koordinesinde düzenlenen aday tanıtım toplantımız; Genel Başkan Yardımcımız Fatma Betül Sayan Kaya'nın programı sebebiyle Genel Merkez SKM Başkanlığı'mızca planlamada yapılan değişiklik gereği 10 Şubat 2024 Cumartesi gününe ertelemiştir. Grup Başkanvekilimiz Sn. Özlem Zengin'in katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan aday tanıtım toplantımız 10 Şubat 2024 Cumartesi günü Saat 15.00'de gerçekleştirilecektir” denildi.

Bu gelişmeyle birlikte Çanakkale’de AK Parti’nin ilçe ve belde belediye başkan adaylarının kim olacağı bir gün daha merakla beklenecek.